Afslankpillen

afslankpillen

afslankpillen

Ik zag haar zitten aan de keukentafel met een maandblad met hele slanke modellen op de cover. Verrast om me te zien, deed mijn vriendin de deur open. Het leek of ze zich een beetje schaamde, toen ik haar vroeg wat ze aan het lezen was. Mijn blik ging stiekem over het artikel. Ik zag in een flits de titel van het artikel: ‘Afslankpillen, het werkt echt’. Ze was altijd al wat aan de mollige kant geweest. Maar ze had toch al best veel diëten uitgeprobeerd. Toch heb ik vaak bedenkingen over afslankpillen gehad. Ik ben me gaan verdiepen in de werking van deze pillen. Ik kwam tot de volgende conclusies.

Afslankpillen wat doen ze precies?

Elke afslankpil doet weer iets anders. De ene afslankpil zorgt ervoor dat je geen hongergevoel hebt. De andere afslankpil zorgt dat je minder vet opneemt. En de volgende afslankpil zorgt weer voor een laxerende werking. Pillen met een laxerende werking zijn niet aan te raden. Ze zijn slecht voor je lichaam, vooral voor je darmen.

Afslankpillen als hulpmiddel

Afvalpillen zijn niet voor iedereen geschikt. Ze moeten worden gebruikt als hulpmiddel. Als je overgewicht hebt, kan het helpen om minder eetbuien te hebben bijvoorbeeld. Sommige afvalpillen geven net iets meer energie, waardoor je bijvoorbeeld kan gaan sporten. Ze kunnen dus wel helpen om je iets gemotiveerder te maken. Gebruik afvalpillen niet te lang achter elkaar en lees altijd de gebruiksaanwijzing.

Val je af van afslankpillen?

Je valt er nauwelijks of niet van af als je alleen de pillen gebruikt. Deze pillen zijn nog steeds geen wondermiddelen. Bewegen en het veranderen van je eetpatroon zijn minstens zo belangrijk. Kies wel een sport die je leuk vind, dan houd je het veel langer vol. Beweeg minimaal een half uur per dag. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat je naar de sportschool moet. Je kunt ook een grote schoonmaak houden in je huis of je gaat een uurtje in de tuin werken. Net wat je wilt.

Afslankpillen die werken

Er is dus een aantal pillen die werken, Maar ook een aantal die niet werken of zelfs gevaarlijk kunnen zijn. De Chinese Afslankpillen zijn bijvoorbeeld vaak nagemaakt en werken niet. Blijf dus in ieder geval af van Chinese Afvalpillen. Welke afslankpillen wel werken horen we graag van jou. Reageer als je een afslankpil hebt gevonden die goed werkt.

Share Button

1 Reactie

Geef je reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.