Je buik eraf?

Afvallen Buik

Hoe verlies je Buikvet?

Wil jij ook graag van je buik af? Als je last hebt van een dikke buik door vet. Kan dit meerdere oorzaken hebben. Een oorzaak is bijvoorbeeld dat het erfelijk  is. Maar het kan ook komen door slechte eetgewoontes. Buikvet is het meest ongezonde vet dat er bestaat. Je kunt er hart- en vaatziekten, diabetes en andere gezondheidsproblemen van krijgen.

De een heeft er meer last van dan een ander. Wanneer je te veel buik vet hebt. Is het wel verstandig om meer te gaan bewegen. Buikspier oefeningen zijn misschien niet je favoriete bezigheid. Maar je doet jezelf en je lichaam er een groot plezier mee.

Slankere Buik door buikspieroefeningen?

Je buik kwijt raken is niet alleen mogelijk door buikspier oefeningen te doen. Wat veel mensen denken. Je krijgt er wel een strakkere buik van op den duur. Maar dan zal je eerst het vet uit de weg moeten ruimen. Je zult eerst in zijn geheel moeten gaan afvallen. Dan zal je zien dat je buik ook slanker wordt. Het is de meest opvallende plek van je lichaam. Maar misschien ook wel de lastigste om af te slanken.

Hoe krijg ik een platte buik?

Een platte buik krijg je door je eetgewoontes aan te pakken. Volg bijvoorbeeld een dieet. Er is een nadeel als je gaat diëten. Wanneer je weer normaal gaat eten, komt je buik vaak weer terug. Het is dus belangrijk dat je definitief je eetgewoontes gaat veranderen. Minder suiker, minder vet en minder koolhydraten. Neem ook kleinere porties. Hier val je meestal al vanaf. Het is ook belangrijk dat je naast het veranderen van je eetgewoontes, ook gaat sporten. Sporten waarbij je veel verbrandt zijn bijvoorbeeld: Zwemmen, fietsen, hardlopen of aerobics. Het is aangetoond dat deze sporten beter zijn voor je buik vet verbranding dan bijvoorbeeld krachttraining. Toch blijft een combinatie van deze twee het beste. Omdat je met gewoon sporten alleen (hardlopen, zwemmen) weer weinig spiermassa aanmaakt. Rechts van dit artikel vind je: De Activiteiten Calculator. Je kunt zien wat je verbrandt met welke sport.

Tips om snel buikvet te verliezen

Een paar tips om je buikvet blijvend weg te houden zijn:

  1. Slaap goed: door voldoende rust te nemen. Is je lichaam beter in staat het buikvet te verbranden. Een lichaam van mensen die moe zijn heeft meer moeite om vet te verbranden.
  2. Als je eenmaal je doel hebt bereikt. Is het belangrijk door te gaan met bijvoorbeeld buikspieroefeningen. Ook om je eetpatroon vol te houden. Anders komt je buik weer terug.
  3. Als je oefeningen doet. Doe dan de oefeningen die je fijn vind om te doen. Als je een hekel hebt aan de oefening die je doet. Houd je het ook minder lang vol.

Hulpvolle links voor het snel afvallen van je buik:

Afvallen buik oefeningen

Welk dieet moet ik kiezen

Meer info over gezondheidsrisico’s bij buikvet

Share Button

2 Reacties

Geef je reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.