Afvallen met Shakes

Kilo’s afvallen met Shakes

afvallen met shakesVele kilo’s in een paar weken kwijt. Zonder veel moeite! Niet door te eten. Maar door speciale afval shakes te drinken. Een paar kilo afvallen met shakes is makkelijk haalbaar. Veel shakes zijn gemaakt van eiwitten, fruit, groentes en vitaminen. Ze zijn best wel vullend. Je zal er dus zeker een vol gevoel aan overhouden. Daarbij kan het je maaltijden vervangen. Het voordeel is dat je minder calorieën neemt. Dan wanneer je een normale maaltijd zou hebben gegeten. Een shake neem je in plaats van je ontbijt, lunch en diner. Afvallen met shakes kan soms wel wat saai en eenzijdig zijn.

Afval shakes maken

Er zijn veel soorten shakes te koop in de winkels en op het internet. Je moet er wel voor zorgen dat er veel eiwitten en vezels in zitten. Lees daarom altijd de etiketten. En onderzoek het product. Je kunt het beste kiezen voor een shake die je het gevoel geeft vol te zitten. Maar toch weinig calorieën bevat. Zorg dat er niet te veel kunstmatige zoetstoffen in zitten. Vooral als je het belangrijk vindt om natuurlijke voeding te eten. In plaats van een meer chemische shake.

Fruit Shake

Een fruit shake is een van de meest populaire shakes. Er zijn vele soorten fruit shakes. Dit is er 1 van:

Ongeveer 1 kopje magere yoghurt, 5 aardbeien, een banaan en ongeveer 5 ijsblokjes. Je kan er ook nog een theelepel honing aan toe voegen en een beetje eiwitpoeder. Doe het mengsel  in de blender totdat het wat dikker wordt. Je kunt deze shake ook met ander fruit maken.

Afvallen met Groente shakes

Groente shakes worden ook steeds populairder. Ze zijn makkelijk te maken. Het enige dat je nodig hebt is een sapcentrifuge en een blender. U kunt bijna elke groente gebruiken die je lekker vindt. Samen met magere yoghurt, blokjes ijs en eventueel citroensap voor de smaak.  Een Groente shake geeft je alle voordelen van een afval shake. Plus de toegevoegde bonus van veel vitaminen en mineralen. Zorg ervoor dat alle groentes gewassen en goed geschild zijn. Voordat je er sap van maakt. Voor een aantal lekkere Groente shakes kun je naar ons artikel groente shakes gaan.Vet verbrandende Mokka shake – Mocca Madness

Mix een ½ kopje koud water in een blender
2 lepels chocolade eiwit poeder
1 theelepel oploskoffie
5 ijsblokjes

Mix 2 minuten in de blender. Voeg eventueel nog wat water toe, als hij te dik is.

Jo Jo Effect

Deze manier van afvallen wordt afgeraden in verband met het Jojo effect. Het lichaam denkt dat er geen voedsel meer aankomt. Waardoor het lichaam zichzelf in de spaarstand zet. Je leest alles over dit jojo effect in mijn artikel: snel afvallen

Ervaringen van mensen die afvielen door shakes

Vond u dit een nuttig artikel? Please like!

Share Button

2 Reacties

Geef je reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.