Afvallen na de vakantie

Snel Afvallen na de vakantie

Je bent niet de enige die wil afvallen na de vakantie. Bijna iedereen komt aan op zijn of haar vakantie. Voordat je op vakantie ging zei je het nog zo tegen je zelf. Ik ga niet anders eten dan thuis en ik zwem elke dag een paar baantjeafvallen na de vakanties meer. Helaas kom je bij thuiskomst toch bedrogen uit. Dit is niet helemaal je eigen schuld. Op vakantie heb je vaak geen lichtgewicht tussendoortjes bij de hand. En is het eten in het hotel toch iets rijker dan je zelf thuis had klaargemaakt.

Afvallen na de vakantie, hoe doe ik dat?

Geen nood. Ga bij thuiskomst gewoon door waar je gebleven was, voordat je op vakantie ging. Probeer een half uurtje per dag meer te bewegen. Doe bijvoorbeeld wat extra huishoudelijke klussen (grote schoonmaak). Schrap ook wat koolhydraten en binnen twee weken zit je weer op je oude gewicht.

Hoe voorkom ik dat ik aankom op vakantie?

Voordat je je vakantie boekt, kun je overwegen om een vakantie te boeken bij een hotel met een fitness centrum. Je kunt dan elke dag of om de dag een half uurtje sporten. Dan kan je tijdens het avond eten weer iets meer eten. Ook het zwembad kan je helpen om niet aan te komen. In plaats van in het zwembad te duiken en een beetje rond te dobberen, kan je beter een paar baantjes trekken. Kan je daarna weer lekker op je luchtbed rond drijven. Zit je op een camping dan heb je waarschijnlijk geen fitness centrum maar wel een trampoline. Leef je lekker uit op de trampoline en voel je weer lekker jong. Ongemerkt ben je wel weer vet aan het verbranden. Op bijna elke camping is wel een zwembad te vinden. Je kunt je natuurlijk ook laten gaan omdat je vindt dat je op vakantie lekker lui mag zijn. Dat kan, maar dan moet moet je waarschijnlijk wel afvallen na de vakantie.

Vakantie maakt dik

Share Button

Geef je reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.