Cambridge Dieet

Cambridge dieet

Het Cambridge dieet

Het Cambridge dieet is een dieet Cambridge dieet
bedacht door Alan Howard. Hij heeft lange tijd onderzoek gedaan in samenwerking met het Addenbrook’s  ziekenhuis en uiteindelijk kwam hij met het zeer succesvolle Cambridge dieet. Dit dieet wordt wereldwijd verkocht in 30 landen. In 2012 wonnen zij een prijs, namelijk The Queen’s Award for Enterprise.

Wat is het Cambridge dieet?

Het is een zeer gemakkelijk dieet, waar je niet uren voor in de keuken hoeft te staan. Je krijgt in totaal ongeveer 500 calorieën per dag binnen. Het dieet bestaat uit repen, shakes en calorie-arme soepen. Als u met dit dieet begin zult u beginnen met 3 keer per dag een maaltijd. Elke maaltijd bevat ongeveer 155 calorieën. Door de lage calorie-inname zult u snel veel gewicht verliezen. Na drie weken wordt er d.m.v een zeven stappen plan het normale eten weer opgebouwd.

Voordelen van het Cambridge dieet

Je zult snel afvallen en de kilo’s vliegen eraf. Je zult snel op je streefgewicht zijn, mits je het vol kunt houden. Het is een gemakkelijk dieet. Je hoeft geen moeilijke recepten te maken, of uren in de keuken te staan. Ook hoef je geen calorieën te tellen

Nadelen van het Cambridge dieet

Je kunt het alleen volgen als je je inschrijft bij een Cambrigde-consulente. Hier kan je dan ook je maaltijdvervangers krijgen. Tevens blijft het een Crashdieet, en we weten allemaal dat crashdieten een jojo-effect kunnen hebben. Verder is het niet heel erg makkelijk vol te houden. Iedereen om je heen eet lekkere dingen en jij mag alleen je zoveelste reep of shake eten.

Hoe kan ik me inschrijven voor een Cambridge consulent

Klik op de volgende link en u krijgt de mogelijkheid contact op te nemen met een Cambridge consulente bij u in de buurt.

Zoek een Cambridge Consulent

 

 

 

Share Button

Geef je reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.