Gewichtsconsulente Amsterdam

gewichtsconsulente amsterdamBen jij op zoek naar een gewichtsconsulente in de regio Amsterdam? Froukje van Dijk is een gediplomeerd gewichtsconsulente die werkzaam is in Amsterdam en omstreken. Haar website is:

GewichtsConsulentAmsterdam.nl

In mijn praktijk ondersteun ik je zowel op lichamelijk als op geestelijk gebied. Ik coach je door het afslankproces heen, naar meer gezondheid en een slankere lijn. Uit ervaring weet ik dat het volgen van het ene dieet na het andere dieet niet werkt. Ik ga met jou kijken naar wat voor jou een haalbare maar gezonde levensstijl is.

Intakegesprek
Bij het eerste bezoek meten we je gewicht en het vet- en vochtpercentage. Aan de hand daarvan kan jouw BMI berekend worden en stellen we samen een streefgewicht vast. Op basis van al deze gegevens ga ik een begeleidingsplan maken dat op jouw persoonlijke situatie is afgestemd. Het intakegesprek duurt ongeveer een uur.

Met zijn tweeรซn op consult?
Deze consulten zijn hetzelfde als gewone consulten Het verschil is dat je samen met je partner, vriendin, zus of broer komt. Het grote voordeel van een duoconsult is dat het motiverend werkt en natuurlijk dat het goedkoper is.

Online coaching
Als je liever zelfstandig wilt afvallen maar toch een stok achter de deur nodig hebt, dan kan het online consult een oplossing voor jou zijn. Via Skype zal ik je begeleiden naar een gezondere leefstijl. Op deze manier bepaal jij zelf de snelheid en mate van ondersteuning.

Ondergewicht
Een gewichtsconsulente helpt niet alleen mensen met afvallen. Ook mensen die een laag BMI hebben, kunnen bij mij terecht.

Share Button
Print Friendly

Reageer op dit artikel

Your email address will not be published.

Powered by WordPress | Designed by: Cheap Bristol Airort Parking | Thanks to Steam Generator Iron, Gold Price Calculator and Gold Price uk