Gewichtsconsulente nodig?

gewichtsconsulente Arnhem

gewichtsconsulent arnhemLukt het je niet alleen om af te vallen en zou je wel wat begeleiding kunnen gebruiken? Froukje van Dijk is een gediplomeerd gewichtsconsulente die werkzaam is in Arnhem en omstreken.

‘In mijn praktijk ondersteun ik je zowel op lichamelijk als op geestelijk gebied. Ik coach je door het afslankproces heen, naar meer gezondheid en een slankere lijn. Uit ervaring weet ik dat het volgen van het ene dieet na het andere dieet niet werkt. Ik ga met jou kijken naar wat voor jou een haalbare maar gezonde levensstijl is’.

Intakegesprek
Bij het eerste bezoek meten we je gewicht en het vet- en vochtpercentage. Aan de hand daarvan kan jouw BMI berekend worden en stellen we samen een streefgewicht vast. Op basis van al deze gegevens ga ik een begeleidingsplan maken dat op jouw persoonlijke situatie is afgestemd. Het intakegesprek duurt ongeveer een uur.

Met zijn tweeën op consult?
Deze consulten zijn hetzelfde als gewone consulten Het verschil is dat je samen met je partner, vriendin, zus of broer komt. Het grote voordeel van een duoconsult is dat het motiverend werkt en natuurlijk dat het goedkoper is.

Online coaching
Als je liever zelfstandig wilt afvallen maar toch een stok achter de deur nodig hebt, dan kan het online consult een oplossing voor jou zijn. Via Skype zal ik je begeleiden naar een gezondere leefstijl. Op deze manier bepaal jij zelf de snelheid en mate van ondersteuning.

Ondergewicht
Een gewichtsconsulente helpt niet alleen mensen met afvallen. Ook mensen die een laag BMI hebben, kunnen bij mij terecht. Contact via: Gewichtsconsulente arnhem

 

Share Button

Geef je reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.