Groene Thee afvallen

groene thee afvallen

groene thee afvallenMet Groene Thee afvallen? Hou jij ook zo van thee? Hopelijk hou je dan ook van groene thee. Want het blijkt dat je nog wat extra kilootjes kunt afvallen met Groene Thee. Behalve dat het drinken van groene thee veel voordelen voor je gezondheid heeft. Is het ook een goede hulp bij het afvallen.

Groene thee Gezond?

Het is bewezen dat groene thee helpt vet in het lichaam te verbranden. Dit is ook de reden waarom het wordt gebruikt als een ingrediënt in populaire dieetpillen. De combinatie van de twee stofjes in groene thee: catechine en cafeïne, zorgen voor hulp bij de vetverbranding. Cafeïne zit ook in koffie. Maar veel koffiedrinken heeft niet hetzelfde effect op de lijn. Dit komt omdat koffie geen catechine bevat. Ondanks dat het drinken van groene thee geen snelle resultaten geeft. Kan het je wel helpen om gewicht te verliezen op lange termijn. Groene thee vermindert vet en stimuleert de stofwisseling.  Ook bevat het een aantal krachtige anti-oxidanten waar je lichaam wat aan heeft op veel manieren.Met groene thee afvallen kan echt!

Op de universiteit van Maastricht hebben ze een onderzoek gedaan naar groene thee. Het blijkt dat je sneller kunt afvallen als je elke dag 2 kopjes groene thee drinkt. Door het drinken van groene thee wordt je spijsvertering verbeterd. Je lichaam verbrandt dan eerder vet. Als je elke dag een paar kopjes groene thee zou drinken. Zou je in drie maanden ongeveer anderhalve kilo kwijt zijn. Ze zijn er bij dit onderzoek wel vanuit gegaan. Dat je naast het drinken van groene thee, geen dieet volgt of extra lichaamsbeweging krijgt. Naast het afvallen zou het drinken van groene thee ook een preventieve werking hebben. Wanneer je eenmaal bent afgevallen. Komen de kilo’s bij het drinken van groene thee er minder snel weer aan. Met groene thee afvallen is dus een gezonde keuze.

Bronnen: Universiteit Maastricht

Vond u dit een nuttig artikel? Please like!

Share Button

Geef je reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.