Herbalife

Wat is Herbalife

HERBALIFEHerbalife is een bedrijf uit Amerika die voedingsartikelen verkoopt. Het richt zich op de gebieden gewichtsverlies, sport, ontbijten en ouder worden. Dit doet het bedrijf via distributeurs. Het bedrijf distribueert haar producten in 81 landen door een netwerk van ongeveer 2,7 miljoen onafhankelijke distributeurs.


Herbalife staat  bij de Nederlandse wet geregistreerd als voeding en niet als afslankproduct.
Het is uitgebalanceerde voeding, dus alles in de juiste verhoudingen. De producten bevatten alle benodigde voedingsstoffen en zorgen ervoor dat het lichaam beter gaat functioneren en alle overtollige vetreserves verbrand worden. Het lichaam gaat in feite reageren op de gezonde voeding die het binnenkrijgt. Herbalife produkten zijn o.a. poeders, pillen en shakes

Er kan geld verdiend worden door de directe verkoop van producten aan klanten, en aan de verkoop van producten door distributeurs die “onder” iemand werken. De producten zijn vaak hoger geprijsd dan vergelijkbare producten in de winkel, de reden hiervan is dat gewicht verliezen volgens Herbalife alleen goed kan gaan en goed kan blijven gaan als men persoonlijk begeleid wordt. Herbalife werd hiervoor eind 2011 veroordeeld voor illegale piramideverkoop.

Herbalife is een maaltijdvervanger, die bij te dikke mensen helpt bij het afvallen en bij te dunne mensen helpt bij het aankomen.
Het is een uitgebalanceerde maaltijd, ondersteund door pillen die je spijsvertering activeren, en die je lubberende vel straktrekken.

De eerste aanschaf is even prijzig, maar je doet natuurlijk wél aanmerkelijk minder boodschappen, als je eenmaal aan de gang gegaan bent (je moet 2 maaltijden door een shake vervangen)

Het is tevens een soort piramidespel-gebeuren, je wordt gevraagd om distributeur te worden, en dus nieuwe klanten te werven, die via jou hun spulletjes bestellen. Hoe meer klantjes, hoe financieel gunstiger het voor je wordt.

Werkt Herbalife

HERBALIFE JA OF NEE volgens Tros Radar

Ja, het werkt!
23

Nee, ik vind het te duur, maar werkt wel.
12%

Nee, het werkt niet!
57%

Ik weet niet wat Herbalife is!
8%

Bronnen: wikipedia, Tros Radar


Share Button

2 Reacties

  1. Ik test op dit moment de producten van Herbalife uit en schrijf hier iedere week een blog over.
    Ik ben geen distributeur, ik verkoop niets….
    Als ik iets niet prettig of goed vind, dan schrijf ik dat uiteraard ook…

    Groetjes,

    Helga

Geef je reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.