Online afvallen

online afvallen

online afvallenOnline afvallen, het kan nu en het eerste gesprek is helemaal gratis en vrijblijvend.

Wil je graag afvallen, maar heb je weinig tijd om steeds op consult te gaan? Of misschien woon je niet in de buurt van onze afslankkliniek in Amsterdam. Dan hebben we nu een oplossing voor je gevonden. Wij hebben een nieuw online coachings programma opgezet. Zodat je nu ook online afslank begeleiding kunt krijgen. Niet meer elke keer op consult hoeven gaan maar tijd besparen door gewoon via Skype, Facetime, mail, telefoon of welke online methode je ook kiest de juiste coaching te kunnen krijgen.
Het klinkt te mooi om waar te zijn? Nee, er is geen verschil met de klassieke methode. Je hoeft alleen een weegschaal, een computer en internet in huis te hebben.

Voordelen van online afvallen

  • het kost minder tijd
  • het is goedkoper
  • Fysieke consulten blijven altijd mogelijk

Hoe gaat het in zijn werk?

Het eerste consult

Je kunt ervoor kiezen om het eerste consult, ‘de intake’ wel persoonlijk langs te komen, maar je kunt er ook voor kiezen om de kennismaking ook online te laten plaatsvinden. Dit consult is Gratis!

Vervolg Consulten

Daarna kan je kiezen uit 3 pakketten:

  • Pakket A: We hebben 4 x contact via Skype – 20 min, 2 x belcontact van 15 min en 3 x mailcontact
  • Pakket B: We hebben 6 x contact via Skype – 25 min, 5 x belcontact van 15 min en 5 x mailcontact
  • Pakket C: We hebben 8 x contact via Skype – 35 min, 7 x belcontact van 20 min en 8 x mailcontact

Tarieven online Afvallen:

Pakket A: 250 euro

Pakket B: 350 euro

Pakket C: 500 euro

Je krijgt hiervoor een gratis uitgebreide intake, een voedingsanalyse en een stappenplan. We berekenen je BMI en je streefgewicht. Je zult in de weken dat je het traject volgt opdrachten en stappenplannen krijgen. We gaan aan de slag om op een gezonde manier gewicht te verliezen door jezelf een nieuw eetpatroon en nieuwe eetgewoontes aan te leren. Dit zonder hongergevoel, erg belangrijk!

Online begeleiding via mail en telefoon of skype.

Aan de hand van het intakeformulier stellen we vast wat je hulpvraag en doelstellingen zijn. Vervolgens plannen we 8 contactmomenten in en gaan we aan de slag met je voedingspatroon, voedingsgewoontes en je specifieke hulpvraag en doelstellingen. De helft van de contactmomenten gaat via de mail en de andere helft via telefoon of skype. Je krijgt per consult opdrachten en stappenplannen en gaat daar thuis mee aan de slag. De mailconsulten en telefonische/skype consulten wisselen elkaar af.

Ook jij kunt afvallen! En het mooie is nadat het traject is afgerond en je op je streefgewicht zit. Kun je gewoon weer alles eten. En dat is omdat eetpatroon veranderd is. En je hebt zelfs nog 1 dag in de week dat je kunt snoepen en eten wat je wilt! Spreekt dit jou aan. Neem dan contact op voor een gratis eerste kennismaking!

Share Button

Geef je reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.