Wie zijn wij en wat doen wij?

Welkom bij Snel-afvallen.org.  Deze blog wordt geschreven onder leiding van Froukje van Dijk. Gediplomeerd Gewichtsconsulente en voedingsdeskundige in Arnhem en omstreken. Maar er zijn regelmatig gastbloggers en andere redacteuren die schrijven voor deze afslankblog. Wij zijn sinds 2012 actief met deze website. Sindsdien hebben we al vele afslank onderwerpen de revue laten passeren. We geven hierbij handige tips en mogelijkheden. Deze tips helpen je verder op weg naar een nieuw gezond gewicht! Naast de artikelen met oude wijsheden, brengen wij je ook het nieuws over de nieuwste trends op Afslank gebied.

Wij zijn tot deze blog gekomen, omdat we erachter zijn gekomen dat de meeste afslank blogs vaak als doel hebben een of meerdere producten te verkopen. Wij zijn van mening dat veel bezoekers juist interesse hebben in het feit hoe ze op een natuurlijke en gezonde wijze kunnen afvallen. Wij geven je daarom zo veel mogelijk informatie over afslanken op alle gebieden. Je hoeft je op onze website niet in te schrijven of aan te melden. Je hoeft alleen maar onze tips en aanbevelingen over afvallen te lezen en daar je voordeel mee doen.

Snel-afvallen.org is geen commerciële instelling. Wij zijn objectief en bekostigen onze website met display reclame. Wij verwijzen nooit naar gesponsorde producten. Wij testen zelf producten en websites uit. Er is verder geen commerciële relatie of eigendom met betrekking tot producten of andere websites.

Heb je zelf nog vragen, opmerkingen of heb je een idee over een onderwerp voor een artikel dat met afvallen te maken heeft. Dan kan je dat altijd bij ons aangeven via dit formulier. Wij zullen dan kijken of we je vraag kunnen beantwoorden of dat we er misschien een artikel over kunnen schrijven.

Share Button

2 Reacties

Geef je reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.