Snel Slank worden

hoe kan je snel afvallen
hoe kan ik snel afvallen
hoe snel afvallen
Hoe kun je snel afvallen?

Hoe wordt ik snel Slank?

Je wilt snel Slank worden? Dat is zeker mogelijk. Maar je moet je wel realiseren dat snel kilo’s eraf vaak ook betekent: snel de kilo’s er weer bij.

Hoe snel kun je afslanken?

Het woord ‘snel’ is relatief. Als je bijvoorbeeld 1 kilo per week afvalt. Is dat vrij snel. Dat betekent namelijk vier kilo in een maand. Je kunt er ook voor kiezen om nog sneller af te vallen. Je kunt dan bijvoorbeeld een crashdieet gaan volgen. En daarbij flink gaan sporten. Een half uur conditie training en een half uur krachttraining. Het beste is om deze trainingen te combineren. Als je deze trainingen namelijk combineert, wordt je des te sneller slank.

Meer sporten mag natuurlijk altijd. Kijk dan wel uit dat je niet duizelig wordt en vul je reserves goed aan. Ook al volg je een crashdieet. Je mag dan tussendoor wel een eiwit shake drinken. Zeker als je besluit veel te gaan sporten. De kans dat je het volhoudt is dan wel iets groter.

Hoe kun je slank worden – extra tips
Drink zoveel mogelijk groene thee. Eet voor elke maaltijd een halve rode grapefruit. Sla geen ontbijt over. Ontbijt zorgt ervoor dat je minder vet opslaat gedurende de dag. Eet om de twee uur een kleine portie. Het is ook belangrijk dat je veel groentes eet. Dit zorgt ervoor dat je veel vezels binnen krijgt. Voeding verlaat je lichaam dan sneller. Probeer zo veel mogelijk water te drinken. De vet cellen en afvalstoffen hebben dan de kans om snel afgevoerd te worden.

Niet doen: alcohol drinken, na negenen  ’s avonds nog eten,

Voor de verschillende crash diëten kan je naar ons artikel Crash diëten gaan.

Kies je voor een soepdieet? Verwerk hier dan wat rode pepers in. Rode pepers verhogen de stofwisseling. Zorg dat je na het crashdieet, je normale eet gewoontes weer langzaam opbouwt i.v.m. het jojo effect.

Meer over de combinatie van Krachttraining en conditietraining.

Vind je dit een nuttig artikel? Please like, dank je wel!

Share Button

1 Reactie

Geef je reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.