Te Dik Test

BMI berekenen

Bereken je BMI

Iedereen kan nu zijn of haar BMI Berekenen en testen of hij of zij te dik is.

Vul rechts van dit artikel de BMI Meter in.
Vul uw gewicht in, in kilo’s afgerond (dus 70 en niet 70,3).
Vul dan uw lengte in, in centimeters zonder punten en komma’s (dus 167 en niet 1.67) Druk op ‘reken uit’ en kijk wat er uit komt.

Uitslag BMI


Over het algemeen wordt een BMI tussen de 21 en 25 als een gezond BMI gezien. Bij een BMI onder de 18 spreken we van ondergewicht. Bij een BMI boven de 25 spreken we van overgewicht. Heb je een BMI van meer dan 30 dan heb je Obesitas oftewel ernstig overgewicht. Dan is het zeker tijd op om hulp te gaan zoeken, veel te bewegen en af te gaan vallen.

bmi berekenen

Share Button

6 Reacties

  1. ik vind mezelf te dik maar elke website zegt dat ik normaal of te mager ben en ik vind me zelf een olifant en deze tips helpen mij niet verder

    XXXjes liesje

Geef je reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.