Te Dik Test

Bereken je BMI

Iedereen kan nu zijn of haar BMI Berekenen en testen of hij of zij te dik is.

Vul rechts van dit artikel de BMI Meter in.
Vul uw gewicht in, in kilo’s afgerond (dus 70 en niet 70,3).
Vul dan uw lengte in, in centimeters zonder punten en komma’s (dus 167 en niet 1.67) Druk op ‘reken uit’ en kijk wat er uit komt.

Uitslag BMI


Over het algemeen wordt een BMI tussen de 21 en 25 als een gezond BMI gezien. Bij een BMI onder de 18 spreken we van ondergewicht. Bij een BMI boven de 25 spreken we van overgewicht. Heb je een BMI van meer dan 30 dan heb je Obesitas oftewel ernstig overgewicht. Dan is het zeker tijd op om hulp te gaan zoeken, veel te bewegen en af te gaan vallen.

bmi berekenen

Share Button
Print Friendly

6 Responses to Te Dik Test

 1. liesje says:

  ik vind mezelf te dik maar elke website zegt dat ik normaal of te mager ben en ik vind me zelf een olifant en deze tips helpen mij niet verder

  XXXjes liesje

 2. Anna says:

  Hallo, ik heb een soortgelijk probleem als Liesje, mn bmi is rond de 23 maar ik voel me een varken…,
  Help…..

 3. Beste Anna,
  Varkens bestaan alleen in het wild en op de kinderboerderij. Je bent misschien niet zo slank als je wilt zijn, maar een BMI van 23 is gewoon een gezond BMI! Een paar kilootjes eraf kan je bereiken door een aantal maanden een koolhydraatarm dieet te volgen. Lees het volgende artikel maar eens door. http://snel-afvallen.org/koolhydraatarm-dieet/ Succes met afvallen Anna!
  Groet,
  Team snel-afvallen.org

  • Anna says:

   Dank je wel, ga ik proberen, ik hou je op de hoogte… Wellicht dat het met wat support wel lukt, groet van Anna

 4. Britt van Appelscha says:

  Handige meter om je vet te bepalen vind ik

Reageer op dit artikel

Your email address will not be published.

Powered by WordPress | Designed by: Cheap Bristol Airort Parking | Thanks to Steam Generator Iron, Gold Price Calculator and Gold Price uk