XLS Medical Ervaringen

xls medical ervaringen

XLS Medical Ervaringen Goed of Slecht?

De reclame van XLS Medical bezoekt ons steeds vaker in de huiskamer deze dagen. Tijd dat de XLS Medical ervaringen op een rijtje worden gezet. Omdat het erg veel werk is om alle gezondheidswebsites af te moeten gaan. Om te zoeken naar reacties en reviews van dit middel. Hebben wij dat vast voor je gedaan.
xls medical ervaringen We hebben alleen de reacties eruit gehaald van mensen die het middel ook echt zelf gebruikt hebben.

XLS Medical Ervaringen van de website Mens en Gezondheid

Yvonne de Rop
Ik heb XLS Medical Vet Binder gekocht. ik woog 92 kg ik neem ze 3 per dag ik heb 1 kaartje en een half genomen ik weeg nu 94 kg met die reclame val je goed af. Ik voel me voor de zoveelste keer weer bedrogen!

Anita
Wat een rot rommel. In een week tijd 1 kg aangekomen i.p.v. afgevallen viel 1 kg per week af zonder dit. Ik eet gezond en beweeg voldoende, dan maar zonder extra hulpmiddel. Heb overigens nog wel 1 volle doos en een 1 doosje waar een aantal tabletten uit zijn. Voor wie het wil proberen mag ze van me hebben.
Het is de paarse variant koolhydratenblokkerBiby
Ik ben pas begonnen met de vet binder. Tot nu toe gaat het goed en heb ik geen bijwerkingen. Ik slik het nu een week en ben anderhalf kilo afgevallen. Ik hoop echter dat dit zo aanhoud. Maar zal het even moeten afwachten. Ik heb al vaker gelijnd maar viel trager af. Dus ik ben er wel van overtuigd dat dit middel werkt. Ik moet het natuurlijk wel zelf doen. Gezond eten, sporten en veel water drinken. Maar zonder dit middel zou het afvallen trager gaan. Maar het is het begin. Over een paar weken zal ik nog een bericht schrijven, hoe het proces tot dan verlopen is.

Petra
Ik gebruik de tabletten nu een week en ik heb geen honger meer! ben wel van 2 capsules voor de maaltijd naar 1 capsule gegaan, omdat ik helemaal geen honger meer had. nu heb ik trek als ik weer moet gaan eten en dan eet ik met smaak een stuk minder!
ben erg benieuwd wat de weegschaal me gaat laten zien.

XLS Medical Ervaringen van de website Vetvrij.com

Wilma Verbeek: Je mag dus geen XLS medical gebruiken wanneer je in de overgang zit. Daardoor ben ik juist wat zwaarder geworden. Is daar een reden voor, dat je het dan niet mag gebruiken? Gr. Wilma

Terence breurken: Mijn XLS medical ervaringen? Ik ben wel lichter na de 6-maanden kuur, namelijk 300 euro lichter en niet het beloofde resultaat. Ik ben zeer teleurgesteld in het product.

Floor: Ik heb nu 3 maanden xls medical Vetbinder gebruikt en ben al 8 kilo kwijt! Ik eet hier zo veel mogelijk gezond bij (1x per week zondigen sta ik mijzelf toe). Bewegen doe ik niet echt hoewel ik wel probeer minstens een half uur per dag te wandelen (b.v. naar school). Ik ben er tevreden over xls medical en raadt het mensen zeker aan :). Geen wonder middel, maar het gaf mij zeker dat extra duwtje in de rug.

XLS Medical Ervaringen van de website Viva.nl

Tikal: hoi, ik ben vandaag begonnen met eetlustremmers van XLS. Kort gezegd komt het er op neer dat de capsules oplosbare voedingsvezels bevatten die tot 50x hun oorspronkelijke grootte kunnen opzwellen. Ik kreeg inderdaad een vol gevoel. Nu was ik op zoek naar ervaringen van anderen.

Anoniem: Zie dat voor me als een soort rijst of popcorn die je maag van binnenuit oprekt als het ‘opengaat’. Lijkt me niet gezond.

XLS Medical Ervaringen van de website Tips bij Afvallen

Desiree: ik heb een week de eetlustremmers gebruikt. Maar ben gestopt omdat ik enorm last kreeg van pijn in mijn maag. Ik heb toen 1 capsule in een beetje water gedaan om te kijken wat er nou precies gebeurd in je maag als de capsule oplost. Het resultaat een massieve massa! Dit gebeurd er dus ook in je maag vandaar de pijn. Ik schrok daar zo van dat ik er meteen mee ben gestopt.

Vivian: In het begin wel goed. Maar bij de derde dag na het ontbijt ben ik door die rotzooi zo misselijk geworden dat ik aan het overgeven ben gekomen met maagsap en al.Lilyana:Toen ik op het begin begon voelde ik me extreem vol en erg misselijk. Maar ik bleef door gaan na de 2de week. Voelde ik me stukke beter en zat sneller vol. Ben inmiddels 3 kilo afgevallen. Ben wel meer gaan bewegen en minder gaan eten. Ik voel me geweldig. Ik ben die koolhydratenblokker aan t gebruiken. Ik slik 3x per dag dus voor het eten 1slikken. ik raad t echt aan. T is echt een kwestie van volhouden en sporten.

XLS Medical Ervaringen van de website Consumentenbond.nl

Esther: Ik was er ook mee begonnen en inderdaad geen resultaat! ben blij dat ik hier de reacties lees en dat het niet aan mij ligt. Dank jullie voor de reviews. Ik houd mijn geld ook in mijn portemonnee!

Heer H. Schouten: De beloftes zijn te mooi om waar te zijn, maar toch maar een doos geprobeerd. Geen gram afgevallen door deze pil. Door minder te consumeren meer te bewegen. 30 minuten tot 2uur per dag. Zonder deze pillen in een maand tijd 3 kilo afgevallen. Dus een beetje duur snoepgoed

Valerie: Ik heb het geprobeerd en t werkt inderdaad wel. Werd er erg ziek van, beetje klaar mee

Peggy: Ik ben de pillen nu een week aan het gebruiken. En ben ondertussen wel al dikke 2 kg afgevallen.Ik neem enkel de vet binder s avonds 2 na mijn eten.Voor de rest eet ik gezond en veel fruit. Het helpt inderdaad wel bij sommige mensen.

Bertje: zag het ook op koffietijd en dacht dat dit een programma was met goede voorlichting. Dus even kijken. Ben zelf bijna jaar bezig met hulp van de obesitas kliniek en inmiddels 27 kg kwijt. Maar nu gaat het langzaam en ik wil nog 13 kg kwijt . daarom dacht ik alle beetjes helpen. Maar nu ga ik toch maar weer gewoon door met gewichtsverlies zonder VET BINDERS (Lees geldverlies!).

Heb je zelf ook XLS Medical ervaringen? Dan zouden wij het op prijs stellen als je wilt reageren op dit bericht. En je ervaringen met ons wilt delen. Zowel de goede als de slechte ervaringen. Hier kunnen anderen dan ook weer wat aan hebben.

Keyword: XLS Medical ervaringen

Vond u dit een nuttig artikel? Please like! Dank u wel.

Share Button

27 Reacties

 1. Ik dacht dat ik één van de zeer weinigen was die na 2 weken al maagpijn kregen. Maar nu ik alle reacties lees, voel ik me net als de meesten erg beduveld. En ruim 150 euro armer. Ik had heel enthousiast voor 3 maanden aangeschaft. En zo makkelijk krijg je je geld niet terug. Harde les dus!

 2. Beste Ellen,
  Helaas ben je niet de enige! De pillen zwellen op in je maag. Dus je moet wel een hele sterke maag hebben wil je er geen maagpijn van krijgen. Blijf proberen om je geld terug te krijgen. Als een product niet in orde is, horen ze het bedrag retour te storten. Succes!
  Groet, Team Snel-afvallen.org

 3. Vreselijk product. Al kort na inname ontstaat een grote en pijnlijk druk op de maag en weer wat later op je darmen. Je hebt constant aandrang om naar het toilet te gaan. Je maag zwelt flink en hard op. Natuurlijk heb je zo geen zin meer in eten, je kan niet eten zonder dat je denkt te ontploffen of te moeten braken. ook krijg je zure oprispingen. Maar het ergste van alles is de winderigheid. Het product roept een verschrikkelijke flatulentie op die uren lang doorgaat. Ook ’s nachts in bed, is niet prettig voor je partner. Het komt in golven en doet soms erg pijn in de buik. Meestal kondigt het zich aan door harde knallende winden, gevolgd door een rottende geur van een mestvaalt. Heb ook al een paar keer gehad in gezelschap dat na de knallen en de geur het me compleet dun door de broek liep. Beschamend was dat. Moest hard rennen naar het toilet om me te verschonen. Je kan met deze middelen niet meer normaal onder de mensen verkeren. Bah bah, in alle opzichten.

  • Bedankt voor je reactie! Ja dat is wel een hele goeie: ‘Natuurlijk heb je dan geen zin meer in eten’, als je maag en darmproblemen hebt en misselijk bent. Dan maar niet te spreken over wat er s’nachts onder de lakens gebeurt.:) Ik denk dat iedereen wel weet, dat dit niet het beste product is, als je echt wilt afvallen. Of beter gezegd als je echt gezond wilt afvallen!

 4. Ik ben ZIEK DOOR XLS MEDICAL. Ik neem de pillen nu 3 dagen. Gisteren heerlijk gesport, extra fruit gegeten, verse sinas en groenten. Ik BEN ECHTER NOOIT ZIEK!. Ik heb koorts en ik kan niet eens naar mijn werk.

  BEDANKT XLS MEDICAL!

 5. Bedankt voor de reacties.
  Zou het proberen maar houd mijn geld in de knip.
  Ga het programma van weight watchers weer oppakken.
  Vorig jaar maart begonnen (88 kilo)en augustus 14 kilo lichter. Nu weer wat aangekomen (4 kilo). En dat wil ik er weer af hebben. Het is dus een kwestie van volhouden. Makkelijk gezegd ja. Maar je geld dubbel en dwars waard in plaats van troep te slikken.
  Een wonderpil is nog nooit uitgevonden , dus laat je niet verleiden.

  • Het is grof schandalig zoals ze mensen die het al moeilijk hebben hier in te trappen,je hebt groot gelijk dat je gestopt bent dit alles had ik eerder moeten lezen.
   2 maanden heb ik die troep al en 160 euro armer,en voor geen meter of ons afgevallen.
   Ik heb er ook een bericht op gezet,dat het een grote schande is.
   Een instinker voor die fabriek om mensen om de tuin te lijden,het moet verboden zijn dat dit nog op de markt is.

 6. Hi mensen,
  Nou..ik dus ook mooi ingetrapt in die k-zooi..1 dag gebruikt..meteen mee gekapt. T lijkt idd echt of je uit elkaar knapt wat betreft de maag. Er past 1 hapje groente in. Ik heb enorme maagkrampen en zit nog steeds ‘vol’ . Mn darmen doen ook ontzettend zeer, veel steken.
  Superzonde van mn geld:'( :'( oplichters

 7. Nou ik vind het groot schandalig dat dit uberhaubt op de markt is,want het helpt voor geen meter.
  Ik ben al heel mijn leven lang al bezig om af te vallen,met Modifast en allerlei pillen,ik gebruik mijn hometrainer en eet gezond zoveel als ik kan.
  Ik gebruik weinig of geen boter en bak met Olijve olie,eet haast nooit geen zoetigheid en ben alleenstaand dus heb ik geen verleiding.
  Nu heb ik dit al 2 maanden gebruikt hoge kosten van 160 euro,en geen ons verloren ondanks alles het is een schande.
  Wat ik wel heb ontdekt is dat ik meer vocht vast hou als voor heen,nooit en nooit meer zal ik hier nog een stuiver aan uit geven.
  Mensen wees gewaarschuwd,het helpt niet en kost veel van jou gezondheid en je portemonnee.

  • Bestaat er hier nog zoiets als,niet goed geld terug???
   Zo spijt dat ik 2 dozen tegelijk had gekocht,en kon het niet meer terug brengen.
   WALGELIJK VOOR WOORDEN,EN EEN HELE GROTE SCHANDE DAT HET MERK NOG BESTAAT !!!!!!!!

 8. Wat een rommel. Mee eens !!! 6 X per dag een cracker. Vis, salade. Alles gezond wel brood en 1x per week aardappel of macaroni.. Iedere dag niet meer dan 1300 kcal en beweeg !!!
  Resultaat na maandje peperdure tabletten. 2 kg aangekomen !!!!! Weg die rotzooi. Nooit meer. En weer bedrogen.

   • mensen
    aub zo een rommel nog nooit beleed !!!!
    krampen ongecontoleerde diaree maagpijn
    na 1 week onmiddelijk de vuilbak in
    zelfs van buikgriep nooit zo ziek geweest!!!
    schandalig

 9. Beste Jessy,
  Dat klinkt heftig! Het lijkt me niet dat je ziek mag worden van afvalproducten. Misschien eens een klacht indienen?
  Sterkte en succes met je nieuwe afslankpogingen ;)
  groet,
  Team snel-afvallen

 10. iK WIDE DIT PRODUKT OOK GAAN UIEPROBEREN.
  MAAR IK BEN BLIJ DATV IK DE REVIUWS GELEZEN HEB.
  OPLICHTERIJ EN JE WORD ER OOK NOG ZIEK VAN.

 11. Beste mensen . Ten eerste , De thee
  Moet je maar 1x per dag pakken en geen 3 x ! Je doet 1 zakje in een grote tas en je moet wel minstens 1,5 liter water drinken en een half uurtje tot uurtje aan beweging doen per dag. Ik denk dat jullie allemaal verwachten dat je je zak chips en pakje frieten kan eten en toch kan afvallen ? Niet dus . Doe eerst een beetje research voor je gaat klagen en zagen. Dit is slechts een extra hulpmiddel voor je te HELPEN afvallen .. en er staat zoizo op de verpakking dat het niet meer als 5 kilo zal zijn. ;-)

  • This is very attantion-grabbing, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look ahead to in the hunt for extra of your wonderful post. Additionally, Ive shared your website in my social networks!

Geef je reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.